RAAK ENERGIE

RaAK Energie advies uw partner voor Luchtdichtheidsmetingen, thermografisch onderzoek , rooktesten en endoscopie.

RAAK Energie advies biedt zowel zakelijk ondernemers als zorgcentra en particulieren onderzoek en advies op maat. Onze wortels liggen in de bouwfysica, installatietechniek en bouwkundig onderzoek. Als één van de eerste energie-adviseurs in Nederland passen wij  een thermografisch onderzoek toe in combinatie met blowerdoor-luchtdichtheidsmetingen. In de loop der jaren heeft RAAK Energie advies zich verder gespecialiseerd in bouwfysische technieken en zijn we uitgegroeid in diverse aanverwante disciplines. Ook met onze rookproeven bieden we eenvoudige oplossingen voor vaak lastige problemen.

Gecertificeerd in meettechnieken

Als professioneel Energie adviesbureau is RAAK Energie advies gespecialiseerd en gecertificeerd in de nieuwste meettechnieken. RAAK Energie advies heeft de benodigde erkenningen als EPA adviseur, energiecoördinator, erkend deskundige en -consultant in huis. Wij beschikken over een level 2 opgeleide en gecertificeerde bouwkundige thermograaf . Verder zijn wij in het bezit van de ASNT 1 (Li-C2031) en ITC level 2 (2009BE04N003) certificaten. Tevens voldoen wij aan eisen welke zijn omschreven in de Breeam ENE 26.

Voor het uitvoeren van blowerdoor-luchtdichtheidsmetingen behoort RAAK Energie advies tot het selecte gezelschap met de BINDT en ATTMA TS1 erkenning (certificaatnr. BD10015) .
Ook  geven wij op al onze uitgevoerde luchtdichtheidsmetingen standaard een kwaliteitsverklaring af.
Met onze specialistische kennis hebben wij een actieve bijdrage geleverd aan de uitvoeringsrichtlijn voor luchtdichtheidsmetingen en BGS van SKH .
Daarnaast hebben wij zitting in het bestuur van de Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdichtheidsmetingen (NBvL).

RAAK Energie advies loopt zichtbaar vooruit in de energiebranche. Hoe we voor u iets kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Luchtdicht bouwen 2.0

Lees meer

Thermografie nieuws

Lees meer

Raamframe blowerdoor

Lees meer