RAAK ENERGIE

RAAK: Uw Energie Adviesbureau

RAAK Energie advies biedt zowel zakelijk ondernemers als zorgcentra en particulieren onderzoek en advies op maat. Onze wortels liggen in de bouwfysica, installatietechniek en bouwkundig onderzoek. Als één van de eerste energie-adviseurs in Nederland passen wij  een thermografisch onderzoek toe in combinatie met blowerdoor-luchtdichtheidsmetingen. In de loop der jaren heeft RAAK Energie advies zich verder gespecialiseerd in bouwfysische technieken en zijn we uitgegroeid in diverse aanverwante disciplines. Ook met onze rookproeven bieden we eenvoudige oplossingen voor vaak lastige problemen.

Gecertificeerd in meettechnieken

Als professioneel Energie adviesbureau is RAAK Energie advies gespecialiseerd en gecertificeerd in de nieuwste meettechnieken. RAAK Energie advies heeft de benodigde erkenningen als EPA adviseur, energiecoördinator, erkend deskundige en -consultant in huis. Wij beschikken over een level 2 opgeleide en gecertificeerde bouwkundige thermograaf en zijn in het bezit van de ASNT 1 (Li-C2031) en ITC level 2 (2009BE04N003) certificaten. Tevens voldoen wij aan de eisen welke gesteld worden volgens Breeam ENE 26 en hebben wij hiervoor alle wenselijke gegevens om onze vakbekwaamheid aan te tonen.

Voor het uitvoeren van blowerdoor-luchtdichtheidsmetingen behoort RAAK Energie advies tot het selecte gezelschap met de BINDT en ATTMA TS1 erkenning (certificaatnr. BD10015). Met onze specialistische kennis hebben wij een actieve bijdrage geleverd aan de uitvoeringsrichtlijn voor luchtdichtheidsmetingen en BGS van SKH en zijn wij nauw betrokken bij de oprichting van de Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdichtheidsmetingen (NBvL).

RAAK Energie advies loopt zichtbaar vooruit in de energiebranche. Hoe we voor u iets kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Thermografie nieuws

Lees meer

Raamframe blowerdoor

Lees meer

Blowerdoor

Lees meer