Raak Energie Advies

Raak Energie advies levert een bijdrage aan praktijkgerichte trainingen

We delen graag onze ervaring en kennis als het gaat om thermografie en het meten van luchtdichtheid. We zeggen dan ook altijd volmondig ‘ja’ als ons gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan een training. Hieronder in het kort de trainingen die wij ondersteunen.

Thermovision trainingen
ITC -Iris Thermovision trainingen vroeg ons om een bijdrage te leveren aan één van de trainingen over luchtdichtheid. Dat deden we graag. Tijdens deze training is in het bijzonder aandacht geschonken aan de voordelen die blowerdoorapparatuur kan bieden tijdens een bouwkundig thermografisch onderzoek. Daarnaast is er uitleg gegeven over de diverse mogelijkheden om een drukverschil te krijgen in een woning of gebouw. Een leerzame middag!

Luchtdicht bouwen 2.0
De Greenworks Academy in Breda, Apeldoorn en Amsterdam geeft regelmatig trainingen over luchtdicht bouwen 2.0. Raak Energie advies levert met veel plezier een bijdrage hieraan. We hebben een presentatie gegeven over de regelgeving en werkwijze om luchtdichtheidsmetingen uit te voeren. Aansluitend hebben diverse fabrikanten een korte pitch gegeven over de producten die geschikt zijn voor luchtdicht bouwen. Daarna was het tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk! De producten zijn meteen door de cursisten aangebracht in een demonstratiewoning. Daarnaast hebben we bij de demonstratiewoning gezocht naar luchtlekkages en een volledige blowerdoortest uitgevoerd. Wilt u meer weten over deze trainingen of aanmelden? Kijk dan op: https://www.greenworksacademy.nl/academy/trainingen/. Ook maatwerktrainingen zijn mogelijk.

Kleinschalig en laagdrempelig
Dit soort trainingen vinden plaats in een kleinschalige setting en zijn gericht op praktijkervaringen. Vragen kunnen direct worden gesteld en de sfeer is prettig. Het resultaat is dat er veel kennis is gedeeld en iedereen veel van elkaar heeft kunnen leren! Meer weten over een training of wilt u persoonlijk advies? Vraag het ons, we helpen u graag verder.