• thermografie
  • blowerdoortest
  • Zichtbaar maken van lucht- en ventilatiestromingen of waar lucht- of geurlekkages zich bevinden

RAAK ENERGIE ADVIES BV

RAAK Energie advies BV uw partner voor Luchtdichtheidsmetingen, bouwkundig thermografisch onderzoek , rooktesten en endoscopie.

RAAK Energie advies BV biedt zowel zakelijk ondernemers als zorgcentra en particulieren onderzoek en advies op maat. Onze wortels liggen in de bouwfysica, installatietechniek en bouwkundig onderzoek. Als één van de eerste energie-adviseurs in Nederland passen wij  een thermografisch onderzoek toe in combinatie met blowerdoor-luchtdichtheidsmetingen. In de loop der jaren heeft RAAK Energie advies BV. zich verder gespecialiseerd in bouwfysische technieken en zijn we uitgegroeid in diverse aanverwante disciplines. Ook met onze rookproeven , ventilatie debiet metingen,kanaal persingen, rookkanaal controles, geluid metingen  en specialistische endoscopie bieden we eenvoudige oplossingen voor vaak lastige problemen.

Gecertificeerd in meettechnieken

Als professioneel Energie adviesbureau is RAAK Energie advies BV gespecialiseerd en gecertificeerd in de nieuwste meettechnieken. RAAK Energie advies BV heeft de benodigde erkenningen als EPA-W en EPA-U adviseur, energiecoördinator, erkend deskundige en -consultant in huis. Wij beschikken over meerdere level 2 opgeleide en gecertificeerde bouwkundige thermograven. Verder zijn wij in het bezit van de ASNT 1 (Li-C2031) en ITC level 2 (2009BE04N003) certificaten.

Voor het uitvoeren van blowerdoor-luchtdichtheidsmetingen behoort RAAK Energie advies BV tot het selecte gezelschap welke deze metingen kan uitvoeren als een gecertificeerde meting waarbij na afloop een kwaliteitsverklaring zal worden verstrekt op de uitgevoerde meting en rapportage. Indien gewenst kan eventueel ook een conformiteitsverklaring op de uitgevoerde meting worden afgegeven.
Met onze specialistische kennis hebben wij een actieve bijdrage geleverd aan de uitvoeringsrichtlijn voor luchtdichtheidsmetingen en BGS van SKH  en de aanvulling  over de juiste wijze van meten van de luchtdichtheid voor koel en vrieshuizen welke in de Breeam- NL is omschreven.
Daarnaast hebben wij zitting in het bestuur van de Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdichtheidsmetingen (NBvL).

RAAK Energie advies loopt zichtbaar vooruit in de energiebranche. Hoe we voor u iets kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

RAAK Energie geeft gastles op Da Vinci college

Lees meer

Luchtdicht bouwen 2.0

Lees meer

Thermografie nieuws

Lees meer