Raak Energie Advies

Gebouwen

Last van tocht, condensatie of vochtplekken? Deze problemen ontstaan vaak door afwijkingen in de constructie. Elk gebouw kent zwakke plekken die onnodig warmteverlies veroorzaken. Denk aan vloeren, gevels, daken, schoorstenen, deuren en kozijnen, of andere delen die onvoldoende zijn geïsoleerd. Met onze thermografische gevel- of dakscan, brengen wij zeer eenvoudig in beeld waar deze gebreken en lekkages in uw gebouw zitten. En dat zonder hak- en breekwerk.

Met onze rapportage en advies weet u precies wat de oorzaak van het energieverlies is en kunt u dit gericht verhelpen. Een controlemeting met thermografie is ook in te zetten om de vloer- of wandverwarming in kaart te brengen of om de leidingloop op te sporen. Zo kunt u daarna veilig en gericht in een wand of vloer boren.


Zorg voor meer comfort en bespaar energie

Wilt u voldoen aan alle wet- en regelgeving, energie besparen en comfort verhogen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Natuurlijk zijn onze specialisten gecertificeerd, maken we gebruik van de beste apparatuur en werken we volgens de hoogste kwaliteitseisen. De thermografie-inspectie kunnen we uitbreiden met een blowerdoor- of luchtdichtheidsmeting, waarbij de onder-of overdruk laat zien hoe luchtdicht het gebouw is. Een ideale combi! Voor nieuwbouw, bestaande woningbouw én bedrijfspanden.

Neem contact op
Wij helpen u graag verder!

Wilt u hier meer over weten of advies?

Neem contact op